پس از کلی آزمون و خطای خطرناک دریافتم مشکل راه حل ساده ای داره
نصب کردن درایورها که تو سی دی خود مادربرد گیگابایت بود + نصب دایرکت ایکس
نماشیگرهای جدید هم کمی می تونن مشکل رو کمتر کنند
نتیجه اینکه با همون شرایط کاری ( در محیط ویندوز هفت ) دما از صد درجه به حدود 45 رسید
ولی در خود ستاپ - بایوس اگر پنکه قوی با آخرین سرعت هم هل بدهیم داخل کیس باز دما در دقیقه اول
به 100 درجه سانتیگراد می رسد این چرا اینجوریه ؟؟؟؟
نرم افزار Burning test رو نصب کردم
بعد چند دقیقه تست وحشتناک که دما به 110 درجه رسید و مثلا برای پردازنده عدد 668 بیلیون !!! ثبت شد
( در حالیکه پشت کیس در باز پنکه قدرتمندی با آخرین توان کار میکرد)
متوجه دو خطا در این دو بخش شدم ، بقیه مشکل نداشتن ، جز این دو تای زیر
2D Graphics
temperature
هر کدوم بالای صد خطا داشتن حالا جناب مهندس لطف کنید بفرمایید این دو تا دقیقا چی هستند و من چیکار کنم
توی بایوس بخش سلامتش ، هم این خطا نوشته بود
temperature warning , fan speeds etc
فن که نو و مناسب پردازنده هست صدا نمی ده مشکل چیه !: ولی فن دورش در دقیقه از 1800 بالاتر ندیدم اون یکی گرافیک چیه !؟
چرا بایوس 100 درجه در دقیقه اول ولی در فضای ویندوز با پخش فیلم + کار کردن آنتی ویروس سنگین + کار سنگین در اینترنت رفرش کردن 8 صفحه در هر دقیقه دما به 55 درجه می رسه ؟
البته در بخش کنترل پنل توی تنظیمات Processor قدرت سی پی یو رو از 100% به زیر 50 % رسوندم تا دمای کمتری تولید کنه ولی خب اینم راه حل منطقی نیست .
برای من عجیبه چرا کسی نگفت نصب درایورها + دایرکت ایکس می تونه مشکل رو دست کم در فضای ویندوز این همه کمتر کنه ؟ اینها رو خودم ده بیست روز گشتم تا پیدا کردم .
( اینا رو گذاشتم کسانی که توی گوگل جستجو می کنن یه راست بیان اینجا )
پیش از باز کردن دوباره فن کولر و. .. دنبال راه کار دیگه ای هستم چون بازم می گم مشکل نباید از فن کولر باشه
حالا محیط ویندوز ده درصدی مشکل مونده توی ستاپ همچنان حتی اگر در سردخانه قرار بگیره دما صد درجه هست !!!
دوستان به دادم برسید :((
Bookmarks